Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobilistička zvijezda

VIDEO Danica više ne izgleda ovako, NABILDALA SE za snimanje reklame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danica Patrick najuspješnija je žena u povijesti automobilizma u Americi. Jedina je žena koja je pobijedila u jednoj od utrka Indycar serije, a mnogima je zanimljiva zbog svog atraktivnog izgleda. No, nešto je ovih dana bilo drugačije kada je u pitanju njezin izgled...

Poznata po tome što pruža veliki otpor muškarcima u automobilističkim utrkama, ipak je svojom statuom odisala ženstvenošću. To joj je uz iznimne sportske uspjehe, zasigurno povećalu bazu obožavatelja diljem svijeta. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna apeliraju na stožer Voditelj splitskog fitnessa bijesan: "Zapečatili su nam toalete, a ljude šalju na WC u susjedni kafić. Pa što je njima?" Vlasnik zagrebačke teretane Andrija Klarić Premijera pozvao na ostavku Vlasnik teretane pušten iz pritvora: "Ne mislim da sam učinio nešto loše, i inspektorici je bilo neugodno"

No, po priloženim slikama dalo bi se zaključiti da je Danica malo pretjerala u teretani. Trči uz bok ogromnih muškaraca, ali ne odudara od njih previše, slično kao i na trkalištu.

No, obožavatelji lika i djela Danice ipak mogu odahnuti. Naime, radi se o snimanju reklame za Super Bowl, za potrebe koje su ju malo 'dotjerali'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene