Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna snimka

VIDEO Porinuće broda kakvo možda još niste vidjeli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka porinuća broda u lipnju 2012. koje izgleda kao da je pošlo po zlu, sada je postala viralna. Prilikom porinuća, iz kuta iz kojeg je snimala jedna kamera, izgleda kao da se brod raspao u trenutku kada je porinut u vodu.

Snimka broda tijekom njegovog porinuća postala je hit na internetu. Snimka koja je dostupna na YouTubeu od siječnja, ali je tek nedavno postala viralna, pokazuje krštenje plovila Nacionalnog ureda za ocean i atmosferu naziva 'Reuben Lasker', u luci u Wisconsinu, javlja Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ogroman problem Važno upozorenje za zemlje Mediterana: "To je područje kritična točka, milijuni nemaju vode" Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov

>> 'Svemirska' super jahta Adastra krenula na prvu plovidbu

Prilikom spuštanja u vodu raspalo se drveno postolje na kojem je brod stajao na obali. Tako iz perspektive jedne kamere izgleda da se brod se raspao, a njegovi dijelovi lete na sve strane, dok iz perspektive druge kamere sve izgleda savršeno u redu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene