Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zafrkancija ili?

VIDEO Pogledajte kako srpski policajac piše prometnu kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je shvatio da će morati platiti kaznu za prekršaj u prometu vozaču iz Srbije nije bilo svejedno. No kada je vidio da policajac vadi pisaću mašinu i stavlja je na koljena, sve je postalo manje ozbiljno...

Video koji je postao pravi hit u Srbiji izgleda kao scena iz neke dobre komedije. Vozača Vladimira je policija zaustavila u Beogradu zbog prometnog prekršaja. Za vozače to nikada nisu ugodne situacije, no ovoga puta, ako je vjerovati objavljenom videu u srpskim medijima, zabilježen je doista nesvakidašnji trenutak - policajac kako prometnu kaznu ispisuje na pisaćoj mašini.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

"Policajac me zaustavio na Zrenjaninskom putu. Kada sam vidio kako kuca kaznu morao sam ga snimiti", rekao je za alo.rs Vladimir koji se na kraju nasmijao čitavoj situaciji iako mora platiti kaznu.

Naravno, sve je tajno snimio da ne bi policajca još više naljutio. Ako je snimka autentična, policajcu je ionako dovoljna muka da u 21. stoljeću na ovakav način mora obavljati posao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene