Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sam Bog nam je pomogao'

VIDEO Nevjerojatna sreća u nesreći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani brazilskog grada Goiania svjedočili su nesvakidašnjem prizoru.

Slučajni prolaznici u brazilskom gradu Goiania ostali su šokirani kada su vidjeli kako je automobil prešao preko glave dječaka koji se nakon svega ustao kao da se ništa nije dogodilo. Naime, baka je po dječaka otišla u školu i nedaleko od same zgrade škole na njih je naletio vozač u bijelom automobilu.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

VIDEO Kakve sve vozačke 'majstorije' nadzorne kamere neće zabilježiti...

Vozač je automobilom prešao preko dječakove glave, a udario je i 56-godišnju baku. Maleni Joao se nakon naleta automobila samo ustao i otrčao do bake koja je ležala na cesti. Oboje su prevezeni u bolnicu gdje su pregledani. Dječak je zaradio nekoliko posjekotina i masnica na licu, dok je baka pretrpjela ozljede nogu.

'Osjećam se kao da sam se ponovno rodila. Čudo je da smo još živi. Joao uopće ne izgleda kao da su ga pregazili. Kad sam vidjela da su ga udarili, bojala sam se najgorega. No, smirila sam se kad su mi u bolnici rekli da su ozljede glave samo površinske. Sam Bog nam je pomogao', kazala je baka Vilma novinarima, a prenosi The Mirror.

Pogledajte nevjerojatnu snimku! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene