Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Što se to događa?

VIDEO Austrijsko selo na nogama: Na livadu sletio NLO?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici austrijskog mjesta Öhling pozvali su policiju kada su na livadi ugledali neobičan objekt koji ih je asocirao na svemirski brod. Na lokaciju su došli i policajci ni ne sluteći što ih čeka.

Dok su mnogi strahovali od jučerašnjeg smaka svijeta, netko se u austrijskom Öhlingu dosjetio lukave spačke. U noći na 'kobni' 21. prosinca na obližnju su livadu postavili maketu svemirske letjelice nalik na one iz SF filmova.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

>> Građani uvjereni da su vidjeli vanzemaljce, vojska ih morala smirivati!

Ova je podvala očito naišla na plodno tlo jer je među nekim mještanima izazvala pravu paniku, piše Kronenzeitung. Pozvali su policiju i obavijestili ih o neidentificiranom letećem objektu u njihovu mjestu. Na mjesto 'slijetanja' letjelice pohitali su vatrogasci i policajci, a pristigao je čak i helikopter.

Na razočaranje mnogih ubrzo su shvatili kako mještane ipak nisu posjetili 'mali zeleni', već da ih je netko dobro zeznuo. U priloženom videu pogledajte kako je tekla potraga za vanzemaljcima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene