Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna o čemu se radi

VIDEO Amater astronom snimio neobičan NLO na vedrom nebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlog tjedna, na nebu iznad istočnog dijela američke savezne države Kentucky snimljen je vrlo neobičan NLO u zraku.

Prema izjavama očevidaca, vrlo čudan objekt, cilindričnog oblika lebdio je na nebu puna dva sata, a jedan astronom amater ga je uspio i snimiti.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost

>> VIDEO: NASA-in satelit snimio neobičan objekt na Mjesecu

Allan Epling nalazio se u kući 16. listopada, kad je jedan od njegovih gostiju u kući uočio neobičan 'zrakoplov' na vedrom nebu, prenosi Huffington Post.

'Izgledao je poput dvije fluorescentne lampe, paralelno jedna pored druge i jarko je sjao na nebu. Na trenutke bi toliko jarko zasjao da je izgledalo kao da se spojio i sve se moglo vidjeti golim okom. Onda bi se ugasio i postao gotovo nevidljiv', ispričao je Eppling za WYMT-TV.

Taj astronom amater snimku je postavio i na YouTubeu te je naglasio kako je objekt na nebu statičan te da je snimka nestabilna jer je kameru držao rukom. Dodao je kako je bilo potpuno vedro te da ne može sa sigurnošću procijeniti na kojoj se visini nalazio nepoznati objekt. Pogledajte snimku i procijenite sami o čemu se radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene