Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božje djelo ili...?

VIDEO: Allahovi stihovi na tijelu bebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sam jug Rusije, koji je uglavnom naseljen pretežno muslimanskim stanovništvom, dobio je novu nadu u obliku devetomjesečnog dječaka, kojem se stihovi iz Kur'ana svakih nekoliko dana pojavljuju na tijelu te potom na isto tako nekoliko dana nestaju.

Ali Jakubov, već je prozvan 'čudotvornim' dječakom, a ovog tjedna, na njegovoj nozi je vidljivo bio, na neobjašnjiv način ispisan stih iz Kur'ana 'budite zahvalni i ponizni pred Allahom', što su potvrdili i vjerski vođe ruske pokrajine Dagestana. Dječak s obitelji živi u gradu Kizlyaru, a njegovu kuću hodočasti na tisuće ljudi, koji vjeruju kako im se preko dječaka obraća sam Allah.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

To je dokaz da Allah postoji, da je svevišnji, da je tu, s nama i da smo mi tu zbog njega', rekao je penzioner Ahmed-Haji lokalnim medijima, a prenosi agencija Reuters. On je doputovao iz malog mjesta na granici s Čečenijom, samo da bi bio blizu čudu od djeteta. natpisi na dječakovom tijelu, prema svjedočanstvima lokalnih religijskih vođa i ljudi, pojavljuju se uglavnom jednom tjedno, a rjeđe svaka dva tjedna, a najčešće petkom navečer ili ponedjeljkom.

'Bog mi ga je poslao'

Strani novinari, koje je privukla priča o čudesnom dječaku u Dagestanu, uspjeli su snimiti samo jedno slovo na njegovoj nozi, prije nego li je i ono nestalo. No oni koji su dječaka vidjeli, svjedoče o njegovom pozitivnom učinku na njihovo zdravlje i duh. 'Osjećao sam kao da me hladna voda pere iznutra, uključujući i moje srce. Osjećao sam se tako čisto, nikad se nisam osjećao toliko čisto iznutra', ispričao je ushićeno Sai-Ahmed Hutiyev, stanovnik grada u kojem dječak živi s obitelji.

Jakubova 26-godišnja majka, novinarima je rekla kako se njezin sin razboli svaki put kad se stihovi pojave. 'Svaki put plače i teško ga je smiriti. tad mu niti jedan lijek ne može pomoći, ili mu smanjiti temperaturu. Groznica traje svega dvadesetak minuta, unutar kojih se pojave stihovi na tečno napisanom arapskom pismu', ispričala je dječakova majka Madina. Vjeruje kako joj je sam Allah poslao sina, kako bi čuvao svoj narod od zla.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene