Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moć tehnologije

Sa 70 godina slavi 1. rođendan kćeri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi rođendan svoje dugo očekivane kćerkice proslavila je 70-godišnja Rajo Devi.

Rajo Devi 70-godišnja Indijka, koja je prošle godine dospjela na naslovnice medija kada je rodila zdravu djevojčicu Naveen, danas je proslavila njezin prvi rođendan, javlja Reuters. Devi je zatrudnjela uz pomoć umjetne oplodnje u privatnoj klinici u Hissaru. ‘Život je bio jadan prije nego sam rodila dijete’, rekla je 70-godišnjakinja koja se za taj korak odlučila nakon što ugledala oglas. ‘Za umjetnu oplodnju doznali smo iz oglasa u novinama i odlučili se za tu vrstu pomoći', objasnila je Devi.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

>> Rodila sa 70 godina uz pomoć umjetne oplodnje

Liječnici koji su starijem paru pomogli da postanu roditelji kazali su kako je poboljšanje u tehnologiji pomoglo mnogim neplodnim parovima da ostvare svoj san i imaju djecu. ‘Tehnologija pomaže stvoriti embrio izvan tijela, a u tijelo se unosi u odgovarajuće vrijeme’, rekao je Anurag Bishnoi, Devin liječnik.

Proslavu rođendana djevojčice Naveen možete pogledati u priloženom videu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene