Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak od gume

VIDEO 6-godišnjak rolama prošao ispod 39 automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gagan Satish, šestogodišnjak iz indijskog Bangalorea, svojim je rolerskim umjećem postao svjetska atrakcija.

Mališan iz Indije, lokalnom stanovništvu mjesta Bangalore poznatiji kao 'limbo legenda', upisao se u indijsku verziju Guinnessove knjige rekorda, prešavši ispod 39 automobila na rolama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nitko ne zna tko je MISTERIOZNI MILIJARDER Platio najskuplje životno osiguranje! Slika nije dostupna S rukama iza leđa Rekorder: Nitko ne tipka nosom brzo kao on

Za postizanje rekorda i prelazak dužine od 70-ak metara trebalo mu je samo 29 sekundi. S glavom na 1.5 centimetar od asfalta, 6-godišnji Gagan Satish postao je svjetska atrakcija.

Otišao je liječniku zbog bolova u trbuhu, ali se šokirao otkrićem

'Obožavam rolanje, rolam od svoje treće godine, a cilj mi je 'prerolati' 100 automobila', rekao je Gagan, prenosi Daily Mail.

Kada je za svoj treći rođendan dobio role, odlučio se baviti ovim sportom, no lokalni ga je rolerski klub odbio. Rekli su mu da je premlad. No to ga nije spriječilo da počne trenirati samostalno.

Otkrivena još jedna prednost vježbanja!

'Uočili smo njegovu gipkost i elastičnost, znali smo da će uspjeti u svojoj sportskoj karijeri', rekli su ponosni roditelji.

Gagan sada trenira u klubu, a svoje treninge ne propušta. Ustaje u 5 sati, odlazi na trening, nakon nekoliko sati treninga dolazi vrijeme za školu, a navečer, kad se vrati još trenira na ulici, ispričao je Gaganov otac.

Nevjerojatnog mailišana u još nevjerojatnijoj disciplini, pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene