Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovca i deset deva

FOTO Veselo društvo pobjeglo iz cirkusa, pa krenulo u noćni život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutak u kojem su se ispraznile baterije električne ograde, veselo društvo je iskoristilo za bijeg. Zbog kretanja po pruzi, željeznički je promet bio prekinut.

Njemačka policija izvjestila je o nesvakidšnjem incidentu koji je punih sat vremena parilizirao promet njemačkog grada Weil der Stadta. Prema iskazu policije, deset deva i jedna ovca iskoristilo je priliku, te u trenutku kad su se ispraznile baterije koje napajaju električnu ogradu cirkusa, pobjeglo prema središtu grada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obznanio gradonačelnik Stanovnici malog grada mogu odahnuti: Lav koji je lutao ulicama sediran i uhvaćen Prizor iz cirkusa Predstava je prekinuta VIDEO Šokantan trenutak u kojem lav napada cirkuskog krotitelja, a publika vrišti

Neodoljivo: Majmunčić prigrlio štence kao svoje, ljubio ih i češkao

Životinje su se u ponedjeljak u gluho doba noći kretale prugom zbog čega je željeznički promet na toj dionici pruge bio prekinut, piše Bild.

Da se sa sličnim slučajem u životu nije susreo, potvrdio je glasnogovornik njemačkih željeznica, a iz policije navode kako su do sada već imali slučajeve hvatanja životinja, no ne ovakve vrste.

"Hvatali smo i konje i krave, no deve još nikad nismo", rekao je glasnogovornik policije.

Nakon gotovo sat i pol vremena životinje su uspješno uhvaćene te vraćene u cirkus.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene