Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velika akcija Crnog jaja i Croatia zdravstvenog osiguranja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolja svjetska liječnička skrb za Vas i Vaše dijete!

 Bolesti srca i krvnih žila vodeći su uzrok smrtnosti u Hrvatskoj te uzrokuju više od polovice svih smrtnih slučajeva. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Hrvatskoj se godišnje registrira oko 25 tisuća novooboljelih osoba od karcinoma. Sve su to bolesti od kojih može oboljeti svatko od nas, stoga na vrijeme ugovorite najbolje liječenje za sebe, uz dijagnozu i preporuku najboljih svjetskih liječnika, kao i liječenje u vrhunskim klinikama s najsuvremenijom medicinskom opremom.

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! PR Oglas Kreće sezona najboljih wellness & spa ponuda!

Ukoliko Vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, preporučit ćemo Vam najbolje svjetske klinike gdje je liječenje moguće obaviti te omogućiti liječenje i to: liječenje karcinoma, zahvat premoštenja koronarnih arterija, zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka, neurokirurške zahvate, transplantacije organa. Zdravstveno osiguranje "Best Doctors" omogućuje Vam sve navedeno i pruža sigurnost kada Vam je to najpotrebnije! Osigurati se mogu zdrave osobe od 31. dana starosti do i uključujući 64. godinu života. Best Doctors Plus pokriva troškove prijevoza za osiguranika i osobu u pratnji kao i troškove smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku.

Darujte svoje povjerenje Crnom jaju i Croatia zdravstvenom osiguranju - Best doctors plus i osigurajte na vrijeme najbolju lječničku skrb za Vas (18-64 god) uz popust od 33% po cijeni od 999 kn i za Vaše dijete (0-17 god) po super povoljnoj cijeni od 444kn!

Ponuda vrijedna svake lipe, samo na www.crnojaje.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene