Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neviđeno

Vandali zazidali vrata vlaka, šteta 10.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosad neviđeni oblik vandalizma - zid od betonskih blokova podignut je u prigradskom vlaku u Hamburgu.

Njemačka policija navikla je ratovati s grafiterima koji vagone ukrašavaju svojim uratcima, ali u utorak se suočila s dosad neviđenim oblikom vandalizma - zidom od betonskih blokova podignutim u prigradskom vlaku u Hamburgu, piše Huffington post.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

Iza automatskih vrata vagona S-Bahna (kako se nazivaju prigradski vlakovi u Njemačkoj) u utorak 28. travnja ukazao se zid od betonskih blokova, objavila je policija.

Postojanje zida otkriveno je desetak postaja nakon polaska vlaka iz remize. Putnici su morali napustiti vlak, a radnici se dali na posao uklanjanja blokova međusobno povezanih ljepilom.

Balavac rušio po parku, roditelji mu pomagali umjesto da mu lupe odgojnu

Vlak je 12 sati bio isključen iz prometa što su stručnjaci procijenili kao štetu veću od 10.000 eura.

Policija je najavila da će pregledati snimke videokamera ne bi li otkrila šaljivce koji očito nisu imali druga posla. Upozorila je nepoznate samozvane zidare da im prijeti velika novčana kazna i do pet godina zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene