Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Live stream iz gnijezda

UŽIVO: Događanja u gnijezdu obitelji sokola do sada gledalo 100 milijuna ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U urbanoj džungli kao što je New York stanuje i mlada obitelj sokola, a njihova svakodnevice može se pratiti uživo, zahvaljujući Hawk Camu.

Naime, na zgradi u Washington Square Parku sokolovi Violet i Bobby odlučili su sviti gnijezdo. Ubrzo su došla i tri jaja, a sve novosti prate tisuće ljudi putem streama s kamere koja je smještena pokraj gnijezda.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

Upravo je i publika izabrala ime prvom ptiću. Glasovanjem se odlučilo da će se sokol zvati Pip - kombinacija lika iz romana Charlesa Dickensa i kraljevskog vjenčanja u Britaniji gdje je bez daha prisutne ostavila Pippa Middleton. 

Do sada je događanja iz gnijezda obitelji sokola gledalo čak 100 milijuna ljudi. Ako vas zanima kako izgleda život sokola u New Yorku, pridružite se i vi tisućama Amerikanaca.

nytnestcam on livestream.com. Broadcast Live Free

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene