Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ti je dobrodošlica

Baš je bio sretan što ga vidi: Izdrpao je suigrača za guzu kao da nema sutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako je za vjerovati čovjeku nestašne ruke, takvi su običaji u svlačionici australske reprezentacije.

Da se sportaši obožavaju međusobno tapšati po guzama vidjeli smo stotine puta, međutim simboličan dodir po dupencetu nije uvijek i svakome dovoljan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Treći nastavak Kanadski komičar snimio vodič za gay turiste u Međimurju i opet nasmijao Slika nije dostupna Pune ruke posla Pogledajte je li doista lako otkriti rasu žene prema obliku njezine guze

Eto, svjedoči tome i sljedeći prizor zabilježen u Wellingtonu, ruka australskog kriketaša Usmana Khawaje na stražnjici suigrača Adama Zampe.

Khawaja je Zampu tijekom intoniranja himne pošteno 'izdrpao', kao da se nisu nalazili na stadionu već usred mraka na podiju dok iz zvučnika dopire sentiš.  

Khawaja je naknadno na Twitteru objasnio da je u njihovoj svlačionici takav red i običaj, odnosno da je svom mladom kolegi kao debitantu u reprezentaciji samo htio iskazati dobrodošlicu. 

Zanimljivo, Zampa je potom odigrao sjajnu utakmicu te je bio jedan od boljih pojedinaca u pobjedi Australije nad Novim Zelandom. Govoreći o motivaciji...

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene