Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijedak poremećaj

Uvijek je pijan, a nikad ne pije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Britanac zna kako je živjeti u stanju konstantne alkoholiziranosti. No, razlog tome nije njegova ovisnost o alkoholnim pićima nego rijedam medicinski poremećaj.

Britanac Matthew Hogg svakodnevno se bori s alkoholiziranošću, no vrlo rijetko pije. Pa u čemu je onda problem? Matthew pati od vrlo rijetkog sindroma zbog kojeg šećeri i škrob iz hrane u njegovom želucu fermentiraju, tj. pretvaraju se u alkohole koji potom ulaze u njegov krvotok. Tako se ovaj Britanac opije bez da primiriše čašici, piše Oddity Central.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Red za pučku kuhinju Pomoć najpotrebnijima Dugački red ispred pučke kuhinje: "To je slika našeg svijeta"

FOTO Mladiću izrasla dojka, od srama je pokušao odsjeći

Prava noćna mora za Matthewa je počela još u osnovnoj školi, a njegovi su roditelji potrošili čitavu životnu ušteđevinu ne bi li se njihovom sinu konačno uspostavila dijagnoza. 'Ukoliko pojedem porciju riže, patio bih od jednakog mamurluka kao0 da sam večer prije popio tri boce crnog vina', kaže Matthew.

Zbog ovog poremećaja Matthew je morao odustati i od fakulteta jer svaki put kad bi nešto pojeo pala bi mu koncentracija i započeo bi strašan mamurluk.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene