Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila ga kamera

Urinirao po ulaznim vratima jer nije dobio napojnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chloe Teply sljedeći će put razmisliti prije nego dostavljaču uskrati napojnicu.

Bivši zaposlenik pizzerije u Des Moinesu u Iowi toliko je bio ljut kada nije dobio napojnicu da je skinuo hlače i urinirao po ulaznim vratima Tepleyjinog stana, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Napojnice u Hrvatskoj - 2 Dobra vijest za konobare Krenula još jedna novost: Ugostitelj za Dnevnik Nove TV otkrio plaćaju li ljudi napojnice karticama Ilustracija Jasno poručili Kako ćete ostavljati napojnice? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

'To je jedna od onih situacija kada nisam imala novca', rekla je Tepley. Zgrada u kojoj živi ima sigurnosne kamere pa je događaj i zabilježen. Zaposlenik je ubrzo otpušten.

Tepley nije jedina osoba koja je doživjela posljedice neplaćanja napojnice. Početkom ove godine jednu su obitelj zaključali u restoranu u Texasu jer nisu željeli platiti napojnicu u iznosu 17 posto vrijednosti jela.

>> Policija joj oduzela 12.000 dolara napojnice

Nedavno je jedna žena odbila platiti napojnicu nakon što je pojela obrok za 138 dolara. 'Ja sam samohrana majka, oprostite', napisala je na račun.

U SAD-a zaposlenici u ugostiteljstvu često imaju plaće koje su daleko ispod minimalca, te se njihov mjesečni prihod većim dijelom temelji na zaradi od napojnica.

Ostavljate li vi napojnice?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene