Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Urbani SUV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najštedljiviji SUV na tržišu

 Čvrst karakter sa snažnim dizajnom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Koji je vaš izbor? Top 10 modela automobila iz Ženeve na listi želja Hrvata Slika nije dostupna Pristupačno, praktično i ekonomično Suzuki objavio nove fotografije modela Baleno

Nova Suzuki Vitara namijenjena je za ljude koji žele više. Za one koji njeguju vlastiti životni stil, imaju snažan karakter i visoko vrednuju jedinstven dizajn. Iz tog razloga oni ne voze neki određeni omiljen automobil, nego voze onaj s kojim mogu izraziti vlastite vrijednosti i pretpostavke.
Upravo za te kupce Suzuki je na sajmu automobila u Parizu (Mondial de l’Automobile 2014) prvi puta prezentirao novu Suzuki Vitaru.
Riječ je o dinamičnom KOMPAKTU – SUVU koji svojom snažnom i robusnom pojavom otvara na cesti jedno novo poglavlje. Savršen je pratitelj modernih ljudi, koji cijene posebnost, kao što je npr. jedan svježi i moderan SUV – dizajn sa ''extraporcijom'' svakodnevnih pogodnosti. Radujte se novoj Suzuki Vitari koja u proljeće 2015. dolazi kod Vašeg Suzuki partnera!

Pouzdana tehnologija pogona na sva četiri kotača

Za navedeno se brine 40 godina iskustva u razvijanju svjetski poznatog ''Allroadsystema'' – pogona na sva 4 kotača.

Aktualan rezultat ovog razvoja je najnoviji ALLGRIPpogon koji je na raspolaganju u novoj Suzuki Vitari i nudi 4 različita modaliteta vožnje; od štedljivog ''AUTO'', do bez kompromisnog ''LOCK'' načina rada, koji čak i kod izazovnih uvjeta brine za opuštajući prolazak.

Novu Suzuki Vitaru i ostale modele provjerite u Suzuki Unikomerce salon u u Velikoj Gorici


Dogovorite termin i provozajte novu Vitaru: http://suzuki.unikomerc-automobili.hr/nova-suzuki-vitara/#contact

Radarski podržana sigurnost

Čak i kod sustava sigurnosti možete puno očekivati od nove Suzuki Vitare. Osim važnih standarda poput ESP-a, ABS-a, i TPMS-a (sustav nadzora pritiska u gumama), nova Suzuki Vitara posjeduje još i ovisno o paketu opreme najmoderniji sustav pomoći za upravljačem.

Opremljena radarskim sustavom, upozorava na mogući sudar pri svim vremenskim prilikama i uvjetima osvjetljenja (navedeni sustav ne dolazi u svim paketima opreme).


Moderna udobnost

O različitim faktorima ovisi dali ćete se osjećati udobno u Vašem autu. Sukladno paketu opreme, na raspolaganju Vam u Vašoj novoj Suzuki Vitari stoje i brojne pogodnosti.

Kako Vam se čini inovativan panoramski krovni prozor ili zabavno informativan sustav povezivanja sa svim aktualnim smartfonima i modernim aplikacijama? Ili bolje rečeno: kako bi Vam bilo slušati Vašu najdražu pjesmu pod suncem na Vama omiljenom mjestu?

Dodatna oprema

Klikom na PDF ikone možete preuzeti prospekt dodatne oprema za novu Suzuki Vitaru.

Katalog:

Cjenik:

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene