Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena fotografija

Radili su 'ONO' na motoru - i mislili da ih nitko neće primijetiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko mislite da je ljudska domišljatost iskoristila sve varijante upražnjavanja seksa u javnosti, varate se. Ima za to još puno prostora.

Par je priveden u policiju nakon što je njihova fotografija seksanja na motoru tijekom vožnje postala viralna. Fotografiju možete pogledati na OVOM LINKU.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Ovaj događaj zabilježen je duž prometnice u indijskoj Goi, na zaprepaštenje svjedoka koji su imali priliku vidjeti ovaj čin.

Biste li platile 18.000 kuna za spoj i seks? Ona jest i opet bi

Muškarac je bio odjeven samo u majicu i par čarapa. Par u zanosu na motoru u pokretu fotografirao je jedan svjedok i fotku objavio na Facebooku. Policija je uskoro ušla u trag motoru. Ispostavilo se da je motor u vlasništvu tvrtke koja iznajmljuje vozila, a koja je policiji dala informacije i podatke o tom paru.

Ovi prijestupnici su u policijskoj postaji priznali nepristojno ponašanje u javnosti, apolicija ih je novčano kaznila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene