Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upoznajte prirodno rješenje za zdravu i gustu kosu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosa vam je oštećena, suha, beživotna, umorna, krhka i bez sjaja? Primjećujete da intenzivno ispada? Pročitajte više o prirodnom rješenju za zdravu i gustu kosu.

Što je normalno, a što ne?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike! Slika nije dostupna Nova formula Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike

Obično nam dnevno ispadne od 70 do 120 vlasi. Nije to ništa strašno, nego normalna pojava. Vlas svaki mjesec naraste za približno 1 cm, i u prosjeku doseže svoju konačnu duljinu u 3 godine, nakon čega ispadne. Međutim, ako primijetimo prekomjerno ispadanje kose ili pojavu ćelavosti tada je potrebno što prije reagirati.

Savjeti za zdravu i sjajniju kosu

Za lijepu kosu konzumirajte hranu koja je bogata aminokiselinama cistin, a možemo ih pronaći u piletini, lososu, jajima, mlijeku ili mliječnim proizvodima, brokuli, luku, češnjaku. Cistin je glavna komponenta keratina koji stvara 80 % vlasi naše kose.

Do gušće kose u 4 tjedna!

Prirodni keratin možete naći na tržištu i pod imenom NutriShine®. Radi se o svjetskoj inovaciji koja znanstveno dokazano povećava gustoću kose u samo 4 tjedna. NutriShine® sadrži Cynatine® HNS, prirodno topiv keratin u patentiranom obliku kojeg dopunjuje cink i tako zajedničkim djelovanjem utječu na rast kose i smanjuju njezino ispadanje, poboljšavaju sjaj i jačinu kose. Istodobno utječe i na kakvoću noktiju, te zaustavlja proces starenja.

Posebna ponuda do 03.10. za čitatelje Dnevnika:
NutriShine 2+1 GRATIS >>

Cynatine® HNS klinički dokazano:
smanjuje ispadanje kose kod 100% korisnika već u 1 mjesecu
• potiče prirodan rast kose kod 90% korisnika
• poboljšava jakost kose kod 75% korisnika
• povećava sjaj kose kod 83% korisnika

Ne zaboravite - U vrijeme hormonskih promjena, posebice nakon porođaja, naša kosa je iscrpljena i često bez sjaja jer se sadržaj keratina smanjuje. S proizvodom NutriShine®, kosu ćete revitalizirati, vratiti izgubljeni sjaj te istodobno spriječite njezino ispadanje i potaknuti njezin rast.

Naručite do 03.10. u posebnoj ponudi NutriShine 2+1 GRATIS >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene