Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ušao u Guinnessovu knjigu rekorda

Upoznajte Harbora, psa s najdužim ušima na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kroz nekoliko dana izlazi najnovije izdanje Guinnessove knjige rekorda za 2012 godinu. U knjizi se 'nalazi' i Harbor, pas s najdužim ušima na svijetu.

Harbor je pasmine Coonhound (gonič rakuna), a njegove su uši zajedno duge više od 60 centimetara - lijevo 31,12, a desno 34,29 centimetra.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Harbor danas ima 8 godina, a njegova vlasnica Jennifer Wert iz Bouldera u Coloradu kaže kako se dok je bio štene stalno spoticao o svoje velike uši i padao po stepenicama.

Prijašnji rekorder bio je Tigger iz Illinoisa koji je uginuo 2009. godine. Njegovo lijevo uho bilo je dugačko 34,92 centimetara, a desno 34,29. On i dalje drži rekord kao pas s najdužim ušima ikad, a Harbor drži titulu 'živućeg psa s najdužim ušima na svijetu'.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene