Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umorila ju je potraga za muškarcem iz snova: Ljubavi gladna gospođa zaspala usred emisije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj Juan Jose Bautista Martin nije mogao odoljeti izazovu, pa se s usnulom umirovljenicom sjajno našalio.

Gospođa Eloisa, umirovljenica iz Almerije, zaspala je prije nekoliko dana usred popodnevnoga showa "La tarde aquí y ahora" u koji se prijavila u nadi da će je ponovo zadesiti ljubav.

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

Eloisa je u emisiju stigla odlučna u nakani da nađe muškarca vrijednog da se uz njega skrasi, ali je iznenada umjesto partnera iz snova pronašla - san.

Da je zadrijemala brzo je primijetio i voditelj Juan Jose Bautista Martin, koji je na izvanredan način iskoristio prigodu i u trenutku osmislio prvorazrednu šalu.

Zatražio je da se u studiju ugase svjetla, sklonio goste i od publike zatražio tišinu, pa zamolio asistenticu Evu da probudi "uspavanu princezu" i obavijesti je da je emisija završila prije pola sata.

Publika u studiju se svemu od srca nasmijala, pa od gospođe Eloise doznala što ju je snašlo. Naime, budući da je noć prije bila nervozna znog nastupa, popila je tabletu za spavanje, očito toliko snažnu da se efekt dao osjetiti i sutradan. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene