Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usamljeni tinejdžeri

Umjesto ljubimaca šetaju glavicu kupusa: 'Bolje me razumije od roditelja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihijatar Caho vjeruje da terapija kupusom može pomoći, ali povrće ne bi smjelo nadomjestiti ljudski kontakt. Inače, ako ga se redovito izvodi u šetnju kupus brzo postaje nejestiv.

Kineski tinejdžeri koji ne mogu dobiti kućne ljubimce toliko su usamljeni i depresivni da u šetnju vode kupus, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić - 5 Kako je to moguće? Zašto Tomislav Horvatinčić slobodno šeta Samoborom? "Kod nas je sve moguće" Ovan je li stvarno spašen Šetnja Zagrebom ovnu spasila život, ljudi su bijesni: "Gdje su ga mislili obraditi? Nasred Trnja?"

'Osjećam da mogu prebaciti negativne misli o sebi na kupus, s njim prošetati i vratiti se kući s većim samopoštovanjem', rekao je 17-ogodišnji Lui Ja Chen.

Drugi tinejdžer iste dobi, Da-Xia Sung, kazao je da ga više zanima njegov kupus nego roditelji. 'On me bolje razumije', piše list koji objavljuje i sliku nekolicine mladih koji na povodcu vode kupuse. Oko njih se okupilo nekoliko znatiželjnika koji ih fotografiraju.

Tinejdžeri ne razlikuju stvarni od virtualnog svijeta!

Psihijatar Wen Chao (56) vjeruje da terapija kupusom može pomoći, ali upozorava da odnos s tim povrćem ne bi smio nadomjestiti ljudski kontakt. 'Na kraju, ipak je zdravije popričati s nekim tko može i odgovoriti', rekao je za list.

Svježi kupus može potrajati u hladnjaku i do dva tjedna, ali redovito izlaženje u šetnju moglo bi ga vrlo brzo učiniti nejestivim, pojašnjava Huffington Post. Ali, u konačnici, kućni ljubimci i nisu namijenjeni tome da ih se pojede. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene