Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Već ima 100.000 korisnika

Umjesto 'Like' - 'Amen': Pokrenuli društvenu mrežu 'slobodnu od grijeha'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na društvenoj mreži Facegloria zabranjeni su psovanje i erotski sadržaji.

Skupina kršćana u Brazilu pokrenula je društvenu mrežu na kojoj su psovanje i erotski sadržaji u bilo kojem obliku potpuno zabranjeni, piše BBC. 

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Slika nije dostupna Za socijalnu uključenost Papa iz favele uputio poruku protiv korupcije: 'Pobijedite zlo!'

Tvorci stranice Facegloria tvrde da su privukli 100 tisuća članova od lansiranja prošlog mjeseca. Postoji lista od 600 riječi koje su zabranjene i gumb 'Amen' kojim se izražava zahvalnost za objavu.

Ummaland, društvena mreža za muslimane koja je pokrenuta 2013. godine, trenutno ima 329 tisuća članova. Ona uključuje 'proširene postavke privatnosti' za žene i svakodnevno objavljivanje inspirativnih islamskih citata.

Doznajte zašto Facebook čini ljude sretnijima

Brazilska mreža Facegloria trenutno je dostupna samo na portugalskom jeziku, ali u planu su i drugi jezici i mobilna aplikacija.

Na ovoj društvenoj mreži zabranjeni su i gay sadržaji. Tvorci kažu da se na Facebooku inače viđa puno nasilja i pornografije, aa oni su htjeli mrežu na kojoj mogu razgovarati o Bogu i ljubavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene