Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobjašnjiv fenomen

VIDEO Ukleta kuća: Gore utičnice, ručnici i stakla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Češka javnost s posebnom pozornošću prati niz paranormalnih pojava koje se događaju u jednoj kući u mjestu Strašice.

Naime, u toj kući, iz zasad nepoznatih razloga, dolazi do samozapaljenja raznih stvari i pokućstva, a nitko od tamošnjih stručnjaka ne može identificirati izvor fenomena. Mnogi smatraju da je za paranormalne pojave odgovoran sin obitelji, koja živi u toj kući, no ništa od toga nije dokazano, prenosi portal tn.nova.cz.

Pročitajte i ovo Sudar vlaka i kamiona u Češkoj Očevid u tijeku VIDEO Sudar vlaka i kamiona u Češkoj: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Vjeruje se kako dječak ima sposobnost paljenja stvari na podsvjesnoj razini, a tamošnja stručnjakinja za paranormalne pojave Jitka Lenkova, tvrdi kako su samozapaljenja možda uzrokovana psihološkom energijom, no nije isključila niti mogućnost da netko jednostavno želi obmanuti javnost. Može li se prisutnost duhova uopće otkriti? Neki od stručnjaka za za to pitanje tvrde kako se prisutnost duha može identificirati ili izmjeriti padom temperature u prostoriji.

U spomenutoj kući, od ovog neobjašnjenog fenomena, stradale su brojne utičnice, lusteri, stakla te ručnici. Misterij zasad i dalje ostaje potpuna nepoznanica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene