Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glupa šala

Uhićen mladić koji je naučio psa da diže desnu šapu uz Sieg Heil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je psa izdresirao da glumi nacistu samo zato kako bi iživcirao svoju djevojku.

Markus Meechan, 28-godišnji mladić iz okolice Glasgowa, prenoćio je iza rešetaka zato što je naučio mopsa Buddhu da se ponaša poput pravog sljedbenika nacizma, da podiže desnu šapu uz Sieg Heil i reagirana na rečenicu "plinom na Židove".

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

Meechan je prijavljen jer je prekršio Zakon o elektroničkim komunikacijama, a u nevolje se uvukao nedugo nakon što je sam na YouTube postavio video u kojemu se pohvalio čemu je sve naučio dvije godine staroga Buddhu.

Sedam mjeseci je čekao da se vrati vlasnica, a onda je osjetio njezin miris

Video je u tih mjesec dana od objave skupio preko milijun pregleda, a na istoj ga je platformi moguće vidjeti i danas unatoč neprimjerenom sadržaju.

Istina, Meechan je u videu također istaknuo i to da nije poklonik nacizma i da je Buddhu izdresirao da to čini samo zato kako bi iživcirao svoju djevojku Suzanne Kelly, ali i unatoč tome uhićenje nije izbjegao, kao što ga zbog sličnih ideja neće ni drugi. 

Svjedoči tome i izjava inspektora Davida Cockburna, koji je u priopćenju istaknuo da Meechanovo uhićenje treba poslužiti kao primjer svima da se u Škotskoj neće tolerirati bilo kakvi zločini iz mržnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene