Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao neplaćajući račun

Uhićen lopov koji je volio slastan zalogaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandska policija uhitila je muškarca koji je u otmjenim restoranima Bangkoka s trgovcima automobila dogovarao kupnju luksuznih vozila i pritom konzumirao delicije u ukupnoj vrijednosti od 4.844 dolara, a zatim uspijevao pobjeći ne plativši račun.

Chatchawal Ngowkimseng uhićen je 13. lipnja pri pokušaju bijega iz kineskog restorana Sui Sian gdje je pojeo obrok za 885 dolara, uključujući i specijalitet za 200 dolara.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

U protekla četiri mjeseca 28-godišnji ljubitelj dobre hrane zakazivao je sastanke s nekim od ovlaštenih prodavača luksuznih vozila kao što su BMW, Mercedes-Benz, Land Rover i Bentley u nekom skupom restoranu gdje je uživao u biranim jelima.

'Za večerom je najavio da želi kupiti sedam vozila marke BMW, za sebe, svoju djevojku i neke prijatelje', a zatim je 'naručio najskuplja jela te ih progutao kao da osam dana nije jeo', požalio se listu Bangkok Post ovlašteni prodavač BMW-a kojemu je nesuđeni kupac rekao da ide telefonirati i pobjegao ostavivši ga da plati račun. Vijest o lopovu gurmanu proširila se gradom pa mu je i policija stala na kraj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene