Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu 3 godine zatvora

Prisjela mu šala: Bananu 'potegao' na policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom američkom komičaru šala na račun policajaca krenula je po zlu. Zbog nje bi mogao i do tri godine u zatvor.

Nathan Channing (27) iz Fruitvalea u Koloradu, uperio je bananu prema policajcima i to bi ga moglo koštati tri godine zatvora. Chaning, koji je u međuvremenu dobio nadimak Bananaman, je naime bananu u policajce uperio u maniri kao da drži pištolj pa je policija u skladu s tim i reagirala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Supervoće 10 problema koje banana rješava bolje od bilo kakvih lijekova Slika nije dostupna Dobro je činiti dobro VIDEO Beskućnik je samo želio pomoći, a ono što je uslijedilo šokiralo ga je

Policajci su prizor kasnije opisali tako da su naveli da su u rukama muškarca vidjeli žutu cijev s crnim središtem te su posegnuli za disciplinarnim mjerama. Kad im je Chaning bezuspješno pokušavao objasniti da je on samo komičar s YouTubea, oni su ga počastili privođenjem te kaznenom prijavom, prenosi Mirror.

Po kojim pravilima igraju policije svijeta?

U izvješću su policajci naveli da su se osjećali ugroženo te da su u skladu s tim i reagirali. "Odmah sam pognuo glavu u patrolnom vozilu i ubrzao niz cestu, bojeći se da je riječ o oružju. Obzirom na obuku i iskustvo, vidio sam pištolje u mnogim oblicima i bojama te sam to doživio kao pištolj", pojasnio je policajac Joshua Bunch.

Drugi policajac već je posegnuo za pravim pištoljem za pojasom, no Chaning je spriječio krvoproliće povikom "Pa ovo je banana!".

Određena mu je jamčevina od 10.000 dolara zbog prijetnje oružjem, a ako ga osude prijeti mu maksimalno tri godine zatvora te 100.000 dolara kazne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene