Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon

Uhićen 'bosonogi bandit', tinejdžer koji je krao avione

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki tinejdžer, poznat pod nadimkom 'bosonogi bandit' uhvaćen je i deportiran.

Deportiran je u SAD samo nekoliko sati nakon što je proglašen krivim na sudu za maloljetnike na Bahamima. Terete ga za ilegalan ulaz u zemlju. 'Bosonogi bandit', pravim imenom Colton Harris- Moore otpraćen je na let za Miami gdje ga očekuje suđenje za niz provala i krađa aviona diljem SAD-a. 19-godišnjak je u avionu putovao sa službenicima s Bahama, ali nije znao da su s njima i agenti FBI-a.

Pročitajte i ovo Uragan Dorian (Foto: AFP)1 Raste broj mrtvih Najmanje 20 poginulih u naletu uragana na Bahame: "Sve je uništeno. Gledali smo kako nam vjetar odnosi krov i plakali" Psi u kući Chelle Phillips (Foto: Chella Phillips/Voiceless Dogs of Nassau) - 1 ''srce mi se slama'' Ljubiteljica životinja gotovo 100 pasa sklonila u svoj dom i spasila od sigurne smrti u uraganu Dorian

>> 'Bosonogi bandit' ukradenim avionom pobjegao na Bahame

Oni su čekali da avion prijeđe granicu gdje počinju njihove ovlasti, a kada su stigli u Miami odvezli su ga u zatvor. Colton je ukrao avion kojim je iz SAD-a doletio do Bahama, a uhvaćen je nekoliko dana kasnije tijekom potjere gliserima. Za navodnu nesreću s ukradenim avionom mora platiti 300 američkih dolara kazne. Sumnja se da je počinio oko 70 krađa u osam država.

Dok ga je policija privodila na sud na nogama je imao bijele tenisice bez žniranaca, a glavu je cijelo vrijeme držao pognutom. Nadimak 'bosonogi bandit' dobio je jer je nakon mnogih krađa ostavljao tragove stopala. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene