Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čime se sve služe

Ugostitelji, pripazite: Iz džepa je izvukao štakora kako bi izbjegao plaćanje računa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik restorana je prevaranta nazvao 'smećem' jer mu je mogao uništiti posao koji gradi već sedmu godinu i ostaviti zaposlenike bez plaća.

Christopher Baker (28), prevarant iz Sunderlanda, pokušao se na Valentinovo osloboditi plaćanja računa u uglednom tamošnjem restoranu tako što je iz džepa jakne izvukao štakora i zatim počeo 'dramiti'.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela'' Angel Schonabaum, David Schonabaum, Delania Thurman sve puno izmeta Beba pronađena krvava s više od 50 ugriza po cijelom tijelu, uhitili roditelje: "Teško je to gledati, ovo je jedan od najgorih slučajeva"

Srećom, vlasnik restorana Kevin Smith (48) je posumnjao da je glodavac podmetnut jer je bio neobično čist, te je pomoću zapisa s nadzorne kamere to i dokazao. 

Bakera je prijavio policiji, a u međuvremenu je već intervenirao i sud koji je mladiću naložio plaćanje odštete žrtvi od 67 funti te 12 mjeseci društveno korisnog rada s "rehabilitacijskim aktivnostima".

Mediji su uspjeli doznati i to da je Bakeru jedan restoran već zabranio pristup, a dobili su i izjavu Smitha koji je prevaranta nazvao 'smećem'.

"Mogao mi je uništiti posao koji sam strpljivo gradio sedam godina i ostaviti mi zaposlenike bez plaća", izjavio je Smith, čiji restoran ima jednu od najboljih ocjena u Sunderlandu na TripAdvisoru.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene