Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao u kuglani

Udario ih je samoparkirajući automobil, a tako su bili sretni što ga vide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, svijet odnedavno poznaje prve samoparkirajuće automobile, no ovi novinari iz Dominikanske Republike svoj prvi susret s tim 'čudom' na njihovu žalost neće pamtiti po dobrome.

Naime, u trenucima dok su mu se uz osmijehe divili i promatrali ga kako on to divno samostalno vozi, Volvo XC60 ja nasrnuo na njih baš kao da je brat blizanac automobila ubojice iz kultnog horora Christine (film Johna Carpentera 1983. godine). 

Pročitajte i ovo Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Srećom, pritom ih nije teže ozlijedio, a prvotne informacije da je zakazala tehnika je opovrgnuo i sam glasnogovornik Volva Johan Larsson.

[TEST] Jeep Renegade 1.6 MultiJet FWD Limited

Baš kao što su to primijetili i neki od gledatelja snimke, vlasnik automobila u svog ljubimca uopće nije ugradio sistem za prepoznavanje pješaka (u osnovnoj verziji zna prepoznavati samo druge automobile, op.a.), pa automobil nije ni mogao stati unatoč tome što mu se na putu našli ljudi.

Za tu je funkciju potrebno dodatno posegnuti u novčanik i držati je aktiviranom (vozač je uvijek može isključiti), pa poučeni sljedećim primjerom dobro se informirajte je li sve kako treba biti prije nego li stanete jednom od takvih vozila na put. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene