Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opaka školarka

Ranit će Djeda Mraza ne donese li joj Justina Biebera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru pisama s božićnim željama Djedu Mrazu našlo se i jedno s prijetnjom smrću.

13-godišnja Mekeeda Austin upozorila je Djeda Mraza da će biti ubijen ukoliko joj ne donese najmanje dva dara s njezine liste želja. Da Djedu Mrazu neće biti lako pokazuje činjenica da su na popisu stvari tipa BlackBerryja i pravog Justina Biebera.

Pročitajte i ovo Domagoj Margetić Niz prijetnji Novinaru u poštanskom sandučiću ostavili metke kalašnjikova: "Dobio sam i poruku da pazim gdje hodam" Pretučen muškarac odjeven u Djeda Mraza Pokajao se Vojnik koji je pretukao Djeda Mraza ide u zatvor: Pogledajte koliku je kaznu dobio

>> Taj strašni čovjek u crvenom: Djeca koja se boje Djeda Mraza

Ukoliko ne dobije svoje darove ova školarka je poručila Djedu Mrazu i da će mu ubiti soba, skuhati ga i poslužiti beskućnicima, piše Metro news. Pismo je završila riječima 'zapamti, dvoje od ovoga ili si mrtav'. Pismo je pronašla majka i užasnula se.

'Kada sam pronašla pismo prvo mi je bilo smiješno. Sada mislim da bi bilo bolje da dobije što želi. Zadnje je što želim da ubije Djeda Mraza', rekla je majka.

'Ja zapravo više ni ne vjerujem u Djeda Mraza, ali bila sam ljuta jer sam mislila da neću dobiti sve darove koje sam željela. Želim sve te stvari i ne vidim zašto ih ne bi dobila', rekla je 13-godišnjakinja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene