Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbačen iz Italije

Nastavlja se loš trend kada je u pitanju Uber

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda da se u 2017. godini nastavlja loš trend kad je u pitanju Uber. Nakon tužbi za uznemiravanje zaposlenica, Googleove tužbe i otkrića oruđa za izbjegavanje policije, na red je došla Italija.

Sud u Rimu je donio presudu koja Uber klasificira kao "nepoštenu konkurenciju" za lokalne taksi službe te moraju ukinute svo svoje djelovanje.

Pročitajte i ovo Talijanska policija Nakon napada u Rusiji I naši susjedi na oprezu: Još jedna europska zemlja podigla razinu opasnosti od terorizma Slika nije dostupna Deset sekundi Talijani se pipaju u znak prosvjeda zbog šokantne odluke suda: "To nije bila šala!"

U presudi stoji da imaju deset dana da prestanu sa svim oblicima reklamiranja i usluga ili će u suprotnom plaćati 10600 dolara po svakom danu nakon predviđenog perioda.

Uberovi odvjetnici tvrde da će uložiti žalbu na presudu jer je bazirana na starom zakonu. Kažu da Vlada nema više vremena za odgađanje odluke, već mora donijeti odluku o tome želi li napredak ili ostati usidrena u povijesti te uskratiti Italiji pogodnosti novih tehnologija i napretka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene