Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

U tangama i toplesu bježala od policije vozeći 200 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Erin Holdsworth, 28-godišnjakinja iz Ohija, pokušala je pobjeći policiji vozeći više od 200 km/h. Na sebi je imala samo tange.

Policija iz Ohija uočila je Mazdu 626 koja se po lokalnoj cesti kretala brzinom gotovo dvostruko većom od dopuštene. Pokušali su zaustaviti automobil, no vozačica je samo produžila dalje, kazao je šef policije Jon Bokovitz.

Pročitajte i ovo Ilustracija otpratili ga do bolnice Drama kod susjeda: Policija zaustavila auto zbog prebrze vožnje, a u njemu je bilo dijete (2) bez svijesti Ilustracija Kakva sramota "Niste stali golih grudi ispred mene. Možda nije dovoljno vruće?" Ministar šokirao novinarke pitanjem

>> Snimka dramatične potjere: Bježao ukradenim Porscheom pa ga razbio

>> Bježao policiji vozeći 100 na sat unazad!

'Lovili su je oko 11 kilometara', kazao je Bokovitz. 'Jedan službenik iz šerifova ureda je bio u blizini i postavio je na cestu tzv. ježeve za bušenje guma'. 

Nakon što je naletjela na 'ježa' pukla joj je lijeva guma.

'Potom je izašla iz automobila, a na sebi je imala samo bijele tange, visoke pete i potpuno proziran top, nešto poput ribarske mreže. Bila je pod očiglednim utjecajem alkohola ili opijata. Nije znala reći gdje ide, otkud je došla ni zašto je tako obučena. Jedva je stajala na nogama', kazao je šef policije.

Erin Holdsworth odbila je alkotestiranje i počela 'nasilno prsvjedovati' pa ju je policija privela.

Optužena je za vožnju pod utjecajem droge i alkohola, odbijanje alkotesta, bježanje policiji, vožnju bez vozačke dozvole koja joj je oduzeta već ranije, prebrzu vožnju, dovođenje građana u opasnost te nanošenje štete na policijskom vozilu. Nije optužena jedino za neprimjereno odijevanje 'jer nije hodala uokolo i izlagala se javnosti'. 

  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene