Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Svaki put na medenom mjesecu

U samo 6 mjeseci vjenčali se 85 puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjenčanje je najljepši dan u životu mladenaca. No, jednom se paru toliko svidjelo da su se u samo šest mjeseci vjenčali čak 85 puta.

Mark i Denise Duffield – Thomas pobjednici su natječaja na kojem su testirali različite lokacije za vjenčanja, ali i ponude putničkih agencija za medeni mjesec.

Pročitajte i ovo Požar Thomas hara Kalifornijom (Foto: AFP) Gasi ga više od 8000 ljudi "To je zvijer": Požar Thomas hara Kalifornijom, izdane nove naredbe za evakuaciju Slika nije dostupna Oženio 13-godišnjakinju Majka odahnula kad je čula da joj je sin mrtav: 'Sada sigurno gori u paklu'

Zavjete su obnovili na egzotičnim lokacijama kao što su Mauricijus, Indonezija, Tajland ili Jordan. 'Mi smo najsretniji par na svijetu. Svaki dan nam je medeni mjesec', rekla je 31-godišnja Denise.

Mark je svaki put imao isto odijelo, dok je Denise vjenčanicu promijenila nekoliko puta. Tvrde kako su se oboje udebljali zbog bogato pripremljenih doručaka za mladence, piše Mirror.

U 48 sati vjenčali se 5 puta

S vjenčanjima su počeli u New Yorku, gdje su se u 48 sati vjenčali čak pet puta i to u Waldorf Astoria hotelu, na vrhu Empire State Buildinga, u taksiju i dvaput u Central Parku. Najromantičnije vjenčanje su imali u Zanzibaru, a najčudnije u Irskoj, gdje su drhtali na minus 43 stupnja. 'Bilo je tako hladno da smo se morali poljubiti preko maske na licu jer bi nam se inače usne slijepile', rekao je 26-godišnji Mark.

>> Mladenka na vjenčanje stigla bagerom

>> Za vjenčanje vam treba... 400 tisuća limenki!

Mark je iz Velike Britanije, a Denise je iz Australije. Upoznali su se 2002. godine kao studenti u Manchesteru. Prvi put su se vjenčali 2008. godine u Velikoj Britaniji. S 85 vjenčanja završili su i u Ginnessovoj knjizi rekorda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene