Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U samo 5 godina Nomasvello postao vodeći svjetski brand!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svjetskoj razini već je otvoreno više od 1.000 centara za bezbolnu depilaciju dlačica. Tretman je probalo više od milijun žena, a kvalitetan rezultat je garantiran.

CENTRI NO+VELLO liječničku podršku nude 24 sata dnevno. Klijentu se prvo napravi probni tretman, koji je besplatan i koji upozori na moguće reakcije na koži.

IPL fotoepilacija s intenzivnim pulsirajućim svjetlom najmoderniji je i najinovativniji sustav za trajno uklanjanje dlačica. Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) emitira svjetlost različitih valnih duljina i na taj vam način omogućava da postavke prilagodite prema karakteristikama svakog pojedinog klijenta.

Prigodan je za različite tipove kože i dlake. Metoda je bezbolna i jeftinija od tradicionalnog laserskog uklanjanja dlačica, a mogućnost nuspujava je svedena na minimum. Rezultati su bolji i brži jer No+Vello centari imaju najnoviju generaciju IPL sustava koji pruža izuzetne rezultate vidljive već nakon prvoga tretmana.

Dodatna prednost ove moderne tehnologije je sustav s intenzivnim hlađenjem (Sub Zero Intense) kako bi se smanjio osjećaj topline, osigurala visoka sigurnost liječenja i mogućnost uklanjanja dlačica na preplanuloj koži (zahvaljujući Sun & Safe Technology), što do sada nije bilo moguće.

NARUČI SE NA BESPLATAN PROBNI TRETMAN!

KONTAKT: http://nomasvello.hr/otvori-fransizu/

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene