455412
455412
455412
455412
455412

U ogledalu prikazuje sasvim drugo godišnje doba: Pogledajte sliku koja je oduševila internet

  • , 31.10.2016., 10:34
  • Autor:
  • komentara

Slika stoji tek nešto više od 220 kuna i lako ju je nabaviti preko interneta.

 
 
 
 
Slika stoji tek nešto više od 220 kuna (FOTO: Imgur)
Slika stoji tek nešto više od 220 kuna (FOTO: Imgur)

Slika koja prikazuje izmjene godišnjih doba upravo je postala internetski hit zahvaljujući objavi na popularnoj platformi Imgur. Naime, fotografija koju je postavio vlasnik tog neobičnoga djela zbunila je na stotine ljudi jer nisu isprva mogli dokučiti kako je moguće da slika na zidu prikazuje proljeće, a njezin odraz u ogledalu jesen.

Misterij je u međuvremenu objašnjen, a unatoč tome što je "čarolija" s pojašnjenjem nestala, mnogi su ostali dosljedni u namjeri da i sami nabave jednu.

Dakle, slika je rađena u trodimenzionalnoj tehnici, što znači da se sva četiri godišnja doba izmjenju ispred vas ovisno o tome iz kojega kuta djelo promatrate. Što je najbolje, uopće nije skupo, stoji tek nešto više od 220 kuna i lako se da naručiti preko interneta.

Donosimo u nastavku fotografiju s Imgura koju je u manje od 24 sata pogledalo preko milijun, ali i nekoliko videa kako biste sliku vidjeli u punom sjaju.

I hung up this picture that depicts the four seasons based on the angle you view it from. Hung it up next to a mirror for added coolness.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se