Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želite li jednu?

U ogledalu prikazuje sasvim drugo godišnje doba: Pogledajte sliku koja je oduševila internet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slika stoji tek nešto više od 220 kuna i lako ju je nabaviti preko interneta.

Slika koja prikazuje izmjene godišnjih doba upravo je postala internetski hit zahvaljujući objavi na popularnoj platformi Imgur. Naime, fotografija koju je postavio vlasnik tog neobičnoga djela zbunila je na stotine ljudi jer nisu isprva mogli dokučiti kako je moguće da slika na zidu prikazuje proljeće, a njezin odraz u ogledalu jesen.

Pročitajte i ovo Aktivisti Palestinske akcije uništili su portret Lorda Balfoura, političara kojeg se povezuje s nastankom Izraela rasjekli i uništili VIDEO Palestinski aktivisti izveli akciju na poznatom europskom sveučilištu: Pogledajte snimku Sukob na kulturnoj sceni - 1 Nastavak velikog sukoba Skandal na kulturnoj sceni: Muzej i Akademija ratuju oko slike jednog od najvažnijih hrvatskih umjetnika

Misterij je u međuvremenu objašnjen, a unatoč tome što je "čarolija" s pojašnjenjem nestala, mnogi su ostali dosljedni u namjeri da i sami nabave jednu.

Dakle, slika je rađena u trodimenzionalnoj tehnici, što znači da se sva četiri godišnja doba izmjenju ispred vas ovisno o tome iz kojega kuta djelo promatrate. Što je najbolje, uopće nije skupo, stoji tek nešto više od 220 kuna i lako se da naručiti preko interneta.

Donosimo u nastavku fotografiju s Imgura koju je u manje od 24 sata pogledalo preko milijun, ali i nekoliko videa kako biste sliku vidjeli u punom sjaju.

I hung up this picture that depicts the four seasons based on the angle you view it from. Hung it up next to a mirror for added coolness.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene