Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzinsko mršavljenje

Ekstrem do ekstrema: Cure s Beverly Hillsa šivaju jezik kako bi smršavjele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cure s Beverly Hillsa otkrile su nov način mršavljenja - šivanje jezika. Preciznije rečeno, prišivanje tankog komada grube plastike veličine poštanske marke na jezik.

'Plastični flaster' na jeziku jedenje krute hrane čini toliko bolnim da su pacijenti prisiljeni jesti samo hranu u tekućem obliku, kao što su kašice. Tako se u mjesec dana može izgubiti više od 13 kilograma. Plastika se na jezik prišiva sa 6 šavova, a cijelu proceduru osmislio je dr. Nikolas Chugay, prenosi Yahoo. Klinika u Kaliforniji jedina je koja pruža uslugu 'šivanja jezika'.

Pročitajte i ovo Karolina Vidović Krišto gori Drava International Vidović Krišto o požaru u Osijeku: "Potpuno je jasno da je Inspektorat tolerirao bezakonje" Požar kod Osijeka Otrovni dim i dalje se širi Poboljšava se stanje teško ozlijeđenog osječkog vatrogasca: "Sigurno će trebati još operativnih zahvata"

>> Isprobala je sve moguće dijete, a onda ju je majka hipnotizirala

Nekoliko dana nakon zahvata, pacijenti otežano govore i jezik im je natečen. Plastična prišivka mora se nakon mjesec dana ukloniti, u suprotnom jezik počne rasti oko prišivke i u zarastati u nju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene