Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva specijalna okusa

U Londonu i psi mogu uživati u sladoledu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po ovim vrućinama svatko se voli osvježiti ukusnim sladoledom. No, u Londonu ta će slastica biti dostupna i psima. Kombi s različitim okusima kružit će gradom, a vlasnici će svoje kućne ljubimce moći razveseliti kupnjom specijaliziranog sladoleda.

Nude se dva okusa. Prvi je smrznuti sladoled od dimljene šunke i piletine. Na vrhu će se nalaziti hrskavi pseći keks u obliku kosti, a posluživat će se u kosti. Druga kombinacija je mješavina pravog sladoleda i psećih keksi.

Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu

Tim znanstvenika je u svojim proučavanjima došao do savršene kombinacije temperature, teksture i ukusa. Tvrde kako su ponuđene delicije ukusne i potpuno sigurne, piše Daily Mail. Kombi nazvan K99 kružit će cijelo ljeto po parkovima diljem Londona, a bit će prepoznatljiv i po melodiji iz crtića 'Scooby Doo', koja će stalno svirati.

'Svake godine jedan Britanac u prosjeku pojede 50 sladoleda. Za to vrijeme pas se može ohladiti s hladnom vodom. Zbog toga smo odlučili ponuditi sladoled i psima', rekla je Sally Bezant, glasnogovornica The Boomerang Pets. Jedan sladoled stoji 99 penija. 'Kod dizajniranja okusa htjeli smo ponuditi najbolje okuse i teksturu. Nadamo se da psi neće moći odoljeti našim sladoledima', rekao je Ceric Nale, osoba zadužena za okuse.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene