Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za zaljubljenike u trčanje

U Istri započeo drugi dio sezone Vipnetovog projekta "Trči uz Vip"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo od pet preostalih trkačkih događanja u ovoj sezoni održano je ovog vikenda u Istri. Spektakularna utrka Istrian Wine Run ponovno je okupila veliki broj natjecatelja u Umagu.

Iako početak rujna često vežemo uz završetak godišnjih odmora, brojni su oni koji su ljetne mjesece iskoristili na aktivan način kako bi što spremnije dočekali jednu od najzabavnijih i najneobičnijih utrka u godini. Četvrto izdanje jedinstvene utrke Istrian Wine Run, trkačke utrke u sklopu Vipnetovog sponzorskog paketa „Trči uz Vip“, prošlog je vikenda na jednome mjestu okupila najstrastvenije zaljubljenike u trčanje, iz čak 36 zemalja diljem svijeta.

Pročitajte i ovo Traže se muškarci s fotografija - 3 Otuđen je novac Jeste li ih vidjeli? Policija moli za pomoć, prepoznajete li muškarce s fotografija? Domaći proizvodi Problem zbog novog zakona Sve više gradova proglašava sajamski dan: Na Veliku Gospu radit će štandovi i kiosci

Riječ je o atletskoj utrci koja spaja natjecateljsko trčanje i prezentaciju istarske eno-gastro ponude. Svoje je mjesto na samom startu utrke imala i Vipnetova trkačka ekipa čijih je 50-ak članova uspješno istrčalo svoje dionice štafete, polumaratona i maratona. Cilj svih triju utrka bio je u umaškom Stella Marisu gdje se smjestio i Vipnetov šator u kojemu su veliki i mali navijači mogli sudjelovati u zabavnim nagradnim igrama, a mnogi su se okušali i u VR trčanju.

Do kraja godine sve zaljubljenike u trčanje očekuje još mnogo izazova u sklopu Vipnetovog sponzorskog projekta „Trči uz Vip“. Šibenik će 21. kolovoza ugostiti sve trkače na šibenskih deset, a nedugo nakon toga, 5. studenog u Zagrebu, na rasporedu je popularni Zagrebački noćni cener. Trkačko središte Hrvatske 2. prosinca postaje Krapina i tamošnji Krapinski cener, dok će svi trkači 1. prosinca „uletjeti“ u novu godinu na tradicionalnoj DuRun 10k utrci na samom jugu Hrvatske, u Dubrovniku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene