Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorna kamera zabilježila

U dubrovačkom 3D muzeju snimili duha!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz dubrovačkog '5D' muzeja stiže nevjerojatno intrigantna snimka!

U našu redakciju je iz navedenog muzeja stigla snimka nadzorne kamere koja prikazuje ulaz u muzej. U jednom trenutku u kadru se pojavljuje nepoznati 'objekt', koji neodoljivo podsjeća na duha.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Inače, pored ulaza u sam muzej postoji i svijetlo koje se pali kad se vrata otvaraju, a u trenutku nakon što duh prođe, svijetlo se pali.

'5D' naziv je 3D muzeja i prava je atrakcija za posjetitelje i turiste u Dubrovniku, a smješten je unutar samostana Sv. Klare, koji ima svoju bogatu povijest. Je li pojava duha povezana s činjenicom da se muzej nalazi u samostanu i radi li se uopće o nečem nadnaravnom, prosudite sami nakon što pogledate snimku.

Vjerujuete li u paranormalne pojave jest i tema kojom se bavimo danas i na koju možete komentare ostaviti OVDJE.

Duh snimljen i prije četiri godine na Lokrumu

Prije četiri godine na dubrovačkom se području također pričalo o ukazanju duha. Tad se nije radilo o duhu u muzeju, nego o ukazanju duha na otočiću Lokrum, koji se nalazi neposredno ispred dubrovačke stare gradske jezgre.

Njega su vidjeli i mobitelom snimila dva radnika koja rade na tom otoku o kojem i inače kruže priče da je uklet. Naime, na Lokrumu su godinama živjeli pripadnici benediktinskog reda, a kada im je 1789. ukinut samostan na ovom atraktivnom otoku, postoji legenda da su oni prokleli otok i to na način da su s okrenutim svijećama obišli cijeli otok. Inače, Lokrum je rezervat prirode i omiljeno kupalište i izletište velikog broja Dubrovčana, a osim službenog osoblja (vatrogasaca) na njemu se nitko ne smije zadržavati noću.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene