Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

POGLEDAJTE I PROCIJENITE SAMI U bolnici snimili duha?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Procijenite sami ima li tu materijala zbog kojeg bi trebalo zvati upomoć agente Foxa Muldera i Danu Scully.

Zahvaljujući objavi na Facebook stranici naziva La Otra Dimensión, internetom upravo kruži snimka na kojoj navodno možemo vidjeti duha neimenovanoga honduraškog liječnika koji si je u nekoj od tamošnjih bolnica oduzeo život.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Slika nije dostupna Vjerujete li u ovo? Obitelj zvala u pomoć policiju i svećenika zbog zloduha, objavljene i jezive snimke

O snimci se ne zna baš ništa više od rečenog, no njezin je sadržaj očito toliko zanimljiv ljudima da je u samo par dana skupila više od milijun pregleda.

Duh pokojnog dječaka na bdijenju posljednji put zagrlio neutješnu majku?

Pogledajte je i vi, pa procijenite sami ima li tu ikakvog materijala zbog kojeg bi trebalo zvati upomoć agente Foxa Muldera i Danu Scully.

Ako ćemo iskreno, video nas baš i nije uvjerio u postojanje pokojnika u tim hodnicima, međutim ne recite dvaput djelatnicima bolnica da se na njihovim radnim mjestima ne događa nikada i ništa čudno.

Uostalom, zavirite na forum All Nurses i pročitajte priče medicinskih sestara iz svih dijelova svijeta o njihovim paranormalnim iskustvima. Samo na temelju tih rečenica bi se dalo snimiti više jezivih horora.  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene