Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tvrtka Bazenska tehnika d.o.o.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Bazenska tehnika d.o.o. specijalizirana je za projektiranje, izgradnju, montažu, rekonstrukciju i održavanje bazena, bazenske tehnike kao i maloprodaju i veleprodaju bazenske i wellness opreme.

 

Pročitajte i ovo Ilustracija POSLJEDICE ENERGETSKE KRIZE Neki zatvaraju sportske objekte, Zagreb ide drugim putem: Poskupjet će ulaznice za bazene i klizališta, pogledajte kada i koje su nove cijene Ilustracija RAVNOPRAVNOST SPOLOVA U NJEMAČKOJ Grad dopustio kupanje u toplesu u bazenima: I dalje ima nezadovoljnih jer će ta mjera vrijediti samo za vikend

Dinamična i brzo rastuća tvrtka s mladim, ambicioznim te prije svega profesionalnim djelatnicima, nudi Vam cjelokupne usluge od planiranja i projektiranja do same izvedbe i održavanja Vašeg bazena, masažne kade, solarija ili saune kao i maloprodaju i veleprodaju bazenske i wellness opreme po pristupačnim cijenama.

 

Vođena poslovnom vizijom direktora te predanošću i marljivošću svih djelatnika tvrtka u vrlo kratkom vremenu premašuje poslovne kapacitete te svoje djelatnosti proširuje na prodaju bazenske i wellness opreme.
Vizija i način poslovanja prepoznati su i od mnogih inozemnih proizvođača bazenske opreme te tako tvrtka postaje generalni zastupnik za područje hrvatske slijedećih proizvođača:
- CCEI Francuska
- UWE Jetstream Njemačka
- IML Španjolska
- BvR Electronic Njemačka
- MCM Turska
- ASEKO Češka
- JTC Italija
- Descon Njemačka

 

 

Danas tvrtka Bazenska Tehnika d.o.o. predstavlja renomiranu tvrtku na području tehnologije bazena. Individualni profesionalni pristup svakom klijentu, pronalaženje optimalnog rješenja s obzirom na želje i mogućnosti, kvalitetno i profesionalno provođenje dogovorenog u konačni proizvod, redovit servis i održavanje te najdulje garancije na proizvod i rad - razlog su stjecanja sve većeg broja klijenta. Uvjerite se u našu kvalitetu te slobodno i bez ikakvih obveza posjetite naš prodajni salon u Dicmu i upoznajte se s tvrtkom i djelatnicima te osjetite našu pozitivnu energiju.
Konstantno praćenje tržišta, ulaganje u edukaciju djelatnika te prihvaćanje novih tehnologija na području djelatnosti tvrtke temelj su nastavka kvalitetnog rada.
Obratite nam se s povjerenjem,
Stručni tim tvrtke Bazenska Tehnika d.o.o.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene