Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora mu isplatiti 120.000

Tužio suprugu jer je ružna i dobio parnicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac sa sjevera Kine tužio je suprugu jer je saznao da je prije estetskih operacija bila iznimno ružna. Iz tog ju je razloga tužio i dobio parnicu.

Jian Feng iz kineskog grada Heganga oženio se lijepom djevojkom i živjeli su sretno sve dok im se nije rodilo prvo dijete. Kao što je on sam rekao dijete je bilo 'ružno' i nije ličilo na roditelje, pa je Jian poludio vjerujući da ga je supruga prevarila i to s ružnim muškarcem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

>> Mladoženja tuži odbjeglu nevjestu

Njegova supruga, u nadi da će ga uvjeriti kako nije prevarila, pokazala mu je fotografije sebe prije velikih estetskih operacija kojima se 'poljepšala'. Jian je poludio kad vidio kako mu je žena prije izgledala, zatražio je razvod braka i tužio ju za 120,000 dolara. Sud je presudio u njegovu korist jer se njegova sada već bivša supruga pretvarala da je netko drugi kako bi ga prevarom uvukla u brak.

I sada, ne samo da je žena potrošila 100,000 dolara na estetske zahvate, nego mora i bivšem suprugu isplatiti još 120,000 dolara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene