Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna parnica

Tužila supruga za 12 milijuna dolara, jer nije ispunjavao svoje dužnosti u krevetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca iz Dubaija supruga tuži za čak 12,25 milijuna dolara, no razlog nije rastava ili zlostavljanje. Razlog je što joj je uskraćivao seks.

Njegova supruga tvrdi kako joj je nedostatak seksa uzrokovao veliku tjeskobu, a takvu je optužbu iznijela i pred sudom u Dubaiju, prenosi My Fox.

Pročitajte i ovo Međunarodni sud pravde Svjetski sud Europskoj velesili stiže tužba: "Krši konvencije o genocidu i ratovanju" Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila

Supruga, čije ime medijima nije poznato, sudu je rekla kako njezin partner nije spavao s njom prva četiri mjeseca njihovog braka, a nakon toga je otkrila i kako pati od poremećaja s erekcijom. Ona ga zapravo tuži zbog neispunjavanja njegovih dužnosti u braku.

'Uzimajući u obzir konzervativne arapske vrijednosti i položaj žene u društvu, nisam se bunila i pokušala sam se prilagoditi moleći se Bogu da se stvari poboljšaju', objasnila je sudu. Kao odštetu traži preko 12 milijuna dolara, tvrdeći kako ju je suprug, koji se ženio navodno 12 puta, natjerao da ostavio posao te da joj je uzeo sav nakit.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene