Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Nevjerojatno

Tuže odmaralište jer su za vrijeme vjenčanja obolili od salmonele!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan britanski par tuži odmaralište na Kubi, na kojemu su se vjenčali.

James i Collette Sullivan, novovjenčani par iz Velike Britanije, odlučili su podići tužbu protiv odmarališta u kojemu su se vjenčali i proveli svoj medeni mjesec. Naime, mladoženja je dobio salmonelu i svu odgovornost prebacuje na kubansko odmaralište.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opoziv proizvoda Provjerite zalihe! Povlače se popularne bobice, sumnja se na opasnu bakteriju Mirnesa S. Zaljubljena i zaručena Miki u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje, a iz jednog razloga svog zaručnika još nije upoznala: "On također želi djecu"

James je i prije vjenčanja imao probavnih problema, ali sve je to pripisao stresu pred vjenčanje. Međutim, na sam dan vjenčanja on i njegovo dvoje djece dobili su proljev i strahovitu bol u trbuhu. Nakon što su se vratili doma obiteljski im je liječnik kazao kako su se zarazili salmonelom, bolešću koja može biti čak i pogubna, ukoliko je imunitet oslabljen.

>> Ovo su neki od najčudnijih zakona na svijetu!

Collette je Daily Mailu kazala kako je njezin muž i prije vjenčanja počeo osjećati mučninu, ali kako se stanje pogoršalo u posljednja četiri dana odmora. 'Ovo je trebao biti najljepši dan naših života, ali bolest nam je uništila i odmor i cjelokupno vjenčanje', kazala je uznemirena Collette.

'Hrana koji put nije bila dovoljno skuhana, a nije bila ni pokrivena, pa su muhe letile oko nje. Pretpostavljamo da su u hotelu odlučili ponovno iskoristiti ostatke od prošlih jela i služiti ih nama', kazao je James.

Glasnogovornica hotela kratkom se isprikom oglasila u vezi tužbe. 'Žao nam je što ova obitelj nije uživala u svom odmoru. Hotel 'Playa Pesquero' i dalje ostaje popularno odredište za naše goste', kratko je kazala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene