Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

VIDEO Kobe Bryant i Lionel Messi u 'ratu' kakvog niste vidjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kobe Bryant i Lionel Messi u borbi za najbolji selfie - simpatična reklama s dvojicom sportskih velikana postala je viralna ubrzo nakon što je osvanula na internetu.

Turkish Airlines odlučili su se (ponovno) u svojem najnovijem reklamnom spotu na suradnju s vjerojatno najboljim košarkašem u američkoj NBA ligi i šire Kobejem Bryantom i jednim od najboljih nogometaša danas, FC Barceloninim Lionelom Messijem. 

Pročitajte i ovo U padu helikoptera poginuo Kobe Bryant - 1 devetero mrtvih Stravična nesreća: Objavljena snimka s mjesta pada helikoptera u kojem je poginuo Kobe Bryant Slika nije dostupna Promotivni spot #EU2020HR Pogledajte kako smo s predstavili Europskoj uniji: "Sjećam se Hrvatske same na grubom moru, vratili smo se kući"

 

U reklami za Turkish Airlines dvojica sportaša natječu se u tome tko će od njih fotografirati bolji tzv. „selfie“ i pri tome odlaze na najegzotičnija mjesta u svijetu poput Istanbula, Pekinga i Maldiva.

Izraz „selfie“ trenutno je jedan od najomiljenijih izraza današnje, digitalne generacije, a označava fotografije u kojima pojedinci sami sebe fotografiraju u različitim situacijama. O popularnosti samoga izraza svjedoči i činjenica kako je isti uvršten ove godine u poznati Oxfordov rječnik kao „Official Word of the Year“ („Riječ godine“).

Nagradni natječaj: Fotić u ruke i krenite u lov na božićne poklone!


Ova reklama uslijedila je nakon prošlogodišnjeg „Legends on Board“ spota u kojemu Bryant i Messi, tijekom leta u avionu, predstavljaju svoje najzanimljivije sportske trikove pokušavajući pri tome zadobiti pozornost mladog obožavatelja. Video je ubrzo postao apsolutni hit na YouTube-u s više od 21 milijuna pregleda u svojim prvim danima objave. Trenutno je reklamni spot pregledan više od 105 milijuna puta.

Preostaje samo vidjeti hoće li ovogodišnji reklamni spot biti još bolji...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene