456498
456498
456498
456498
456498

Trump Istrijanu donio više od 5000 dolara preko noći!

  • , 09.11.2016., 11:19
  • Autor:
  • komentara

Velik dio svjetske javnosti ovu je vijest dočekalo s nevjericom, što je negativno utjecalo na dolar, cijenu nafte i svjetske indekse, a pozitivno na cijenu zlata.

 
 
 
 
FOTO: Fortrade
FOTO: Fortrade

Napeta je izborna noć iza nas i Donald Trump je novi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Velik dio svjetske javnosti ovu je vijest dočekalo s nevjericom, što je negativno utjecalo na dolar, cijenu nafte i svjetske indekse, a pozitivno na cijenu zlata.

Međutim, oni koji su sinoć bili uz trgovačke platforme, ostvarili su značajne profite na ovim promjenama i to doslovno preko noći.

Tako je J.H. iz Istre (ime nije objavljeno zbog osobnih podataka) tijekom noći ostvario zaradu od nevjerojatnih 5610 američkih dolara, trgujući sa zlatom koje je u samo nekoliko sati ostvarilo rast od 5,36%.

Burze će i u nadolazećim danima biti vrlo turbulentne, stvarajući odlične prilike za zaradu.

Zato Fortrade, svima koji žele profitirati na Trumpovom izboru, daje besplatnih 50 EUR za trgovanje na svjetkoj burzi, jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 EUR možete preuzeti ovdje. 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se