Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zna majstor

Trideset je sati nezadovoljnom čovjeku prepravljao tetovažu i napravio remek-djelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darovitom tattoo majstoru uloženi se trud višetruko isplatio jer su mu očarane buduće mušterije popunile sve termine do 2018. godine.

Mnogi ulaze u tattoo studija bez jasne vizije što zapravo žele, pa s vremenom požale što su donijeli ishitrenu odluku. Takvu je grešku svojedobno počinio i Englez Wayne O'Toole, koji je dao na sebe nacrtati takozvanu tribal-tetovažu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Psihologija tetovaža One su najpoznatiji 'ukras' našeg tijela: Čine li nas tetovaže posebnima? Slika nije dostupna Bizarno Zbog tetovaže penisa završio u zatvoru

Protezala se od prsa do samoga lica, u dobrome dijelu prekrivala rame, što je naposljetku O'Toolea nagnalo da potraži pomoć kod dokazanog umjetnika jer mu nije bilo do laserskog uklanjanja.

Sreća mu se osmjehnula kada je upoznao Bena Bostona, tattooo majstora iz Bristola, kojemu je odmah palo na pamet što bi mogao učiniti za klijenta.

I doista, nakon punih trideset sati rada O'Toolea je uspio učiniti prezadovoljnim, a fotografija prepravljene tetovaže postala je golemi hit na Facebooku s više od 16 milijuna pregleda!

Boston i O'Toole u tom su crtežu odali počast vojnicima iz Prvog i Drugog svjetskog rata, pa prije nego što ga pogledate, dodajmo za kraj da se Bostonu uloženi trud višetruko isplatio jer su mu očarane buduće mušterije popunile sve termine do 2018. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene