Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije šala

Tražite posao? Spavajte s prostitutkama, žele vas za to platiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na budućim zaposlenicima neće biti samo da ocjenjuju vještine dama noći, već i da daju sveukupno mišljenje o pojedinom bordelu, da prenesu je li mjesto čisto, pridržavaju li se djelatnice naputaka o sigurnom seksu...

Premda na prvu zvuči kao nekakva šala, predstavnici internetske stranice Kaufmich potvrdili su za CNBC da se u Njemačkoj najozbiljnije traže 'kušači bordela', što u suštini znači da će angažiranim ljudima biti plaćeno da spavaju s prostitukama.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala"

Na budućim zaposlenicima neće biti samo da ocjenjuju vještine dama noći, već i da daju sveukupno mišljenje o pojedinom bordelu, da prenesu klijentima je li mjesto čisto, pridržavaju li se djelatnice naputaka o sigurnom seksu...

"U Njemačkoj je legalno držati bordel, međutim dosad nismo imali sistem pomoću kojeg bi ocjenivali kvalitetu njihove usluge. Kaufmich zapravio želiti biti nešto poput TripAdvisora. Želimo da se ljudi upravo kod nas mogu detaljno informirati prije nego li izaberu u koji će", izjavio je menadžer Kaufmicha Ben, koji je naglasio da će pri odabiru kandidata prednost imati oni koji bordele već neko vrijeme posjećuju.

Također, od zainteresiranih će se između ostalog tražiti i fakultetsko obrazovanje, zdravstvena potvrda te tečan govor njemačkog jezika (poželjan je i francuski).

Za posao se do sada prijavilo oko 150 ljudi, najveći broj njih iz Njemačke, Belgije i Nizozemske, a Ben u razgovoru za CNBC nažalost nije otkiro koliko će zarađivati oni koje će zaposliti. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene