Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam svoj majstor

Traži nevjestu obučen u pojas nevinosti kućne izrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Kinez odlučio je uzeti sasvim novi pristup u potrazi za nevjestom. Njegov pristup ne uključuje odjevne predmete, s izuzetkom pojasa nevinosti.

Dotični gospodin Liu, za kojeg kineski mediji prenose kako je u svojim pedesetim godinama života, postao je prava atrakcija u parku World Sculpture u Changchunu. Pozirao je uz dva panela, na kojima je pojasnio što mu je namjera, a na sebi je nosio jedino pojas nevinosti kućne izrade.

Pročitajte i ovo He Jiankui, Kinesko južno sveučilište znanosti i tehnologije Nezakonita medicinska praksa Stvorio GMO bebe: Kineski znanstvenik koji je šokirao cijeli svijet osuđen na 3 godine zatvora PR MOLIT ĆE DA JE ODVEDEŠ U KREVET! Pomoću ovog jednostavnog trika osvoji i najatraktivnije djevojke!

>> Evo koliko je godina vozio rikšu da bi došao do Londona!

Liu se predstavio kao izumitelj s juga Kine u potrazi za nevjestom, po mogućnosti sa sjeveroistoka Kine. Liu to ne bi bio prvi brak, jer je razveden već osam godina.

Pojas nevinosti koji nosi, Liu je sam izumio i trebao bi potencijalnim partnericama dati do znanja kako će biti vjeran. Velika je to razlika od klasične kineske provjerene formule za osvajanje ženskih srca, koja glasi otprilike ovako: kuća-BMW-debeli bankovni račun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene